Vliegeren

Ooit wel een meegesleurd door de kracht van wind? Op het strand van Noordwijk kun je de kracht van een NASAWING ervaren. Deze vliegers zijn echte windvangers en makkelijk te besturen. Je moet echter wel sterk in je schoenen staan! Maar vliegeren kan iedereen leren!

Na de uitleg van een instructeur kunt u al vrij snel aan de slag met een kleine vlieger. Gaat dit goed, dan kunt u een grotere vlieger proberen en de sensatie beleven van de kracht van de wind. We hebben vliegers van 80 cm tot en met 6 meter! We passen de vliegergrootte aan wanneer het heel hard waait. Of juist niet, maar eigenlijk is er altijd wel genoeg wind, we wonen immers in Nederland!

Deze activiteit is goed te combineren met een kompas- of GPS-tocht, lopende of op de fiets, naar het strand toe. Op het strand kunnen ook verschillende activiteiten gecombineerd worden met het vliegeren zoals beachvolleybal, zandsculpturen bouwen of zeskamp.

 

[singlepic id=109 w=150 h=240 float=right]   [singlepic id=108 w=150 h=240 float=right]   [singlepic id=110 w=150 h=240 float=right]

[nggallery id=4]

Comments are closed.