GPS- of kompastochten

GPS staat voor Global Positioning Systeem. Het is een apparaat waarmee je elk plekje op aarde tot op een paar meter nauwkeurig kunt vinden.

Wij kunnen vooraf een route in het GPS programmeren zodat u deze route kunt lopen en voldoende tijd heeft voor elkaar en de natuur. U kunt ook kiezen voor meer uitdaging en een route op papier meenemen en van coördinaat naar coördinaat lopen lopen. Vooraf legt de instructeur u precies uit hoe het GPS werkt, na geoefend te hebben gaat u op pad.

Een tocht lopen met het kompas werkt door middel van windrichtingen schieten. U krijgt een route op papier mee. Zo weet u bij elke afslag of kruispunt welke richting u op moet. Hoe dit in zijn werk gaat leert u van de instructeur.

Een GPS- of kompastocht is ideaal te combineren met andere activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld met het GPS of het kompas een route naar het strand maken en daar vliegeren, zandsculpturen bouwen of beachvolleyballen. Of de een deel van de groep een GPS-tocht lopen en de andere groep vlotbouwen, na een uur wordt er gewisseld. Zo zijn er nog vele andere mogelijkheden.

Losse GPS-verhuur is ook mogelijk, mail ons!

Een GPS huren zorgt ervoor dat u de kosten in de hand houdt en u  zelf de route kunt uitzetten. Geo-caching is natuurlijk ook een mogelijk.


[singlepic id=115 w=150 h=240 float=right]

Leave a Reply