ACTIVITEITEN

Ons evenementenbureau Team Up Events biedt verschillende activiteiten en groepsevenementen aan in het bos, aan het meer, op het strand en in de duinen. Team Up Events is er voor vrijgezellenfeestjes, schoolgroepen, bedrijfs- of familie-uitjes en vergaderbreaks. Er is veel mogelijk! Van vlotbouwen, mountainbiken en GPS-tochten tot vliegeren met NASAwings.

Naast dit evenementenbureau werken wij in het onderwijs en hebben veel ervaring met het begeleiden van basisschool- en voortgezet leerlingen. Voor deze doelgroep hebben wij daarom ook speciale schoolarrangementen samengesteld. Deze arrangementen kunnen worden verzorgd in samenwerking met de leerkrachten zelf, hierdoor kunnen wij deze activiteiten voor een scherpe prijs aanbieden. Nieuw bij ons zijn de kinderpartijtjes welke geboekt kunnen worden om de kinderen een onvergetelijk verjaardagspartijtje te geven!

Onze teambuilding programma’s en workshops staan helemaal in het teken van samenwerken. De programma’s die hier vermeld staan zijn voor elke groep op maat te maken en aan te passen, dit is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Samen kijken we naar de wensen van de groep en komen we tot een passend programma om zo veel mogelijk uit de groep te halen. Kijk alvast voor een aantal voorbeelden in:  speciale teambuilding programma’s.

Na ruim 10 jaar ervaring in de evenementenbegeleiding weten wij wat er van een goed evenement verwacht mag worden. In overleg met u maken wij een dag of dagdeel op maat, of u kiest voor een vast pakket.

De activiteiten die wij organiseren hebben altijd een sportief karakter, maar met minder actieve onderdelen kunnen wij ook zeker uit de voeten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een GPS-wandeling of boogschieten. Ook sumoworstelen, zandsculpturen bouwen of vlotbouwen vereisen geen top conditie.

Voor de echte ‘die hards’ is er aanbod genoeg: mountainbiken, poldersurvival of powerkiten.

Wij organiseren vooral de activiteiten. In overleg kunnen wij altijd een leuke locatie zoeken waar ook gegeten kan worden.