Junior Poldersurvival

Het schoolkamp uitbreiden met een sportieve, uitdagende en gezellige evenement voor de kinderen? Elkaar en de leerlingen beter leren kennen? Ontdek tijdens deze Poldersurvival, speciaal geschikt voor schoolgroepen, wie de leidersrol op zich neemt en wie liever eerst de kat uit de boom kijkt.

De dag begint met het klaarmaken van het vervoersmiddel, een DSB boot. Deze boten zijn van oorsprong legerboten en hier passen 10 tot 14 personen in. Door middel van het GPS peddellen de kinderen naar verschillende plekken op en rond het water, waar de instructeurs ze op staan te wachten voor verschillende activiteiten. De activiteiten kunnen bijvoorbeeld zijn, lowrope bouwen, brugbouwen over het water, boogschieten, Jenga XL, krokodillenkuil, wandelende A, Triviant, enz.

Deze activiteiten worden in overleg met de organisatoren vooraf besproken en vastgelegd. Voor elke opdracht worden punten verdiend, aan het eind van de dag wordt gekeken welk team het beste heeft samengewerkt en zich PolderKings mogen noemen.

Wij kunnen deze activiteit goedkoper aanbieden aan scholen, omdat de leerkrachten ingezet kunnen worden voor het begeleiden van de activiteiten.

Deze activiteit kan uitgebreid worden met een picknick, lunch of BBQ.

 [nggallery id=5]

Leave a Reply