Rondvaart door de grachten van Haarlem of Leiden

[nggallery id=7]

Rondvaart door de grachten van Haarlem of Leiden

Cultuur combineren met gezelligheid? Haarlem of Leiden ervaren vanaf het water? Deze rondvaart door de grachten van Haarlem, Leiden biedt voor u de perfecte manier om de stad Haarlem of Leiden te leren kennen, en natuurlijk elkaar ook!

Er wordt gevaren in DSB-boten. Dit zijn 5½ meter lange rubberen legerboten. De boten hebben een motor met 8PK, dus een vaarbewijs is niet nodig.
De DSB-boten, liggen voor u klaar op de afgelopen locatie. U hebt de keuze om met de groep zelfstandig de grachten te verkennen met alleen een kaart van de stad. U kunt ook de grachten op gaan met een vooraf geprogrammeerde GPS en zo een route volgen. Een andere keus zou kunnen zijn om van de rondvaart een teambuildingsdag te maken en op verschillende punten in de stad activiteiten te gaan doen, georganiseerd door onze instructeurs. Activiteiten zoals bijvoorbeeld boogschieten, Jenga XL, hindernisparcous, boogschieten, Triviant enz.

De rondvaart door de grachten van Haarlem of Leiden kan uitgebreid worden met een picknick in de boot of ergens op de kade, lunch of BBQ.

 

 

Leave a Reply