Boogschieten

Wie schiet net als Robin Hood alle pijlen in de roos? Ook al denk je dat je de roos nooit zult raken, dan zal het je nog verbazen, want iedereen leert het.

Na de uitleg van de instructeur wordt er eerst een oefenronde gedaan, daarna gaat de strijd beginnen. De punten worden geteld en opgeschreven. Aan het eind zal de bonusronde uitmaken wie zich uiteindelijk Robin Hood mag noemen.
Het ideale van deze activiteit is dat de groep voldoende tijd heeft om met elkaar te praten, tussendoor wordt per 2 of 3 personen geschoten op meerdere targets. Dit betekend dat deze activiteit het sociale aspect hoog in het vaandel heeft.

In principe schieten we buiten op een veilige plek. Mocht het weer niet meezitten dan kan er een partytent op gezet worden of een locatie binnen geregeld worden. De instructeur beslist ruim van te voren of er een verandering in het programma moet komen.

Er wordt geschoten met standaard bogen. Deze activiteit kan tegen meerprijs uitgebreid worden met compoundbogen en kruisbogen.

 

[singlepic id=111 w=120 h=240 float=left]       [singlepic id=112 w=120 h=240 float=right]          [singlepic id=113 w=120 h=240 float=right]

[nggallery id=6]

Leave a Reply