WELKOM

Bij Team Up Events staat samenwerken en samenkomen centraal!

 Wie zijn wij?

Team Up Events is gestart in 2005. Een organisatiebureau maar ook evenementenbureau. Twee mensen met minstens 10 jaar ervaring in de evenementenwereld hebben de koe bij de horens gevat en zijn voor zichzelf begonnen. Met ervaring in de motorische evenementen en ook zeker in de sportsfeer zijn wij een bureau gestart die van beide het beste willen meepikken.

Wij zijn goed in een dagje uit organiseren voor groepen. Vaak hebben groepen een bepaalde bedoeling bij een dagje uit; teamvorming, ontspanning, opleiding, uitlaatklep, etc. Het is belangrijk om de juiste activiteit bij de juiste groepen te plaatsen.

Wij willen vooral meedenken met onze groepen om een geschikt programma te maken. Het gekozen programma moet passen bij de groep, zo simpel is het eigenlijk.

De letterlijke vertaling van het Engelse “to team up” is “samenkomen” op wat voor manier dan ook, spectaculair of recreatief. Vandaar Team Up Events.

Team Up Events houdt kantoor aan huis, maar werkt op locaties waar een ontvangst mogelijkheid is voor hun groepen. Meestal zijn dit horecagelegenheden met daarbij aansluitend een bos of natuurgebied.

Naast dit evenementenbureau werken wij in het onderwijs en hebben veel ervaring met het begeleiden van basisschool- en voortgezet leerlingen. Voor deze doelgroep hebben wij daarom ook speciale schoolarrangementen samengesteld. Deze arrangementen kunnen worden verzorgd in samenwerking met de leerkrachten zelf, hierdoor kunnen wij deze activiteiten voor een scherpe prijs aanbieden. Nieuw bij ons zijn de kinderpartijtjes welke geboekt kunnen worden om de kinderen een onvergetelijk verjaardagspartijtje te geven!

 [nggallery id=1]

 

Comments are closed.