Feestje op de step

IMG_3424      IMG_9199

Steproute 5 km

Altijd al eens willen steppen door de Gelderse bossen? Dat kan nu in Hengelo via Team Up Events. Voor de sportievelingen start er vanaf Eetcafé Jansen en Jansen een toffe route op de step. Op de Kickbike, een soort step-fiets, kom je met je groepje op plekjes waar je anders niet zo snel komt. Crossen over bospaadjes en sjezen van de heuvels, dat is waar het om gaat bij steppen. Een leuk uitje voor jong en natuurlijk ook voor oud!

De spellentas                                                                                                                                                                                                                       

Met een fotoroute en eventueel een spellentas gaan jullie op pad met de step. De route gaat over afwisselend terrein zoals een verharde weg waar je lekker hard kunt gaan en over bospaadjes, parken en een crossbos. Onderweg zijn voldoende pauzeplekjes om spelletjes te doen. In de spellentas vind je een bal om te voetballen op een veldje, een stopwatch voor een steprace, een schepnet met zoekkaart voor het zoeken van waterdiertjes en nog veel meer speltips.

Vier je verjaardagsfeestje bij ons

Ook leuk om je verjaardagsfeestje hier te vieren, want bij terugkomst kun je ervoor kiezen om met je groepje patatjes te eten en het feestje verder te vieren bij Eetcafé Jansen en Jansen.

Reserveren kan via: info@eetcafejansenjansen.nl of bel 0575-461478  of via info@teamupevents.nl of bel 0624253386

Prijs:

steppen met alleen een route €7,50 p.p.

steppen met een route en een spellentas €9,00 p.p.

steppen met een route, spellentas en patat eten bij Jansen en Jansen €15,- p.p. 

Prijs instructeur: €50,- 

IMG_9195    IMG_3410[3590]