Team Up Events

Actieve evenementen, vrijgezellenfeesten, familie- en bedrijfsuitjes

Mountainbiken

mb-parcours1    mountainbikestrand   runbikerun

 

 

 

Mountainbiken

De echte kick in het bos ervaren? Op je tanden bijten tot je die moeilijke heuvel op bent getrapt? Even helemaal in het hier en nu zijn met de natuur en je mountainbike? Want absolute concentratie is een must.

Een ervaren instructeur neemt jullie mee het bos in. Geef van te voren aan op welk niveau jullie willen gaan fietsen, dan kunnen we hier rekening mee houden bij het inplannen van onze instructeurs. Na de veiligheidsinstructies en materiaalcheck gaan jullie op pad. De instructeur geeft onderweg tips om het parcours zo goed mogelijk te kunnen ervaren. Waar de hoge heuvels zijn en hoe je deze het beste kunt beklimmen.

Deze activiteit kan op verschillende locaties geboekt worden. Ook kan het mountainbiken mooi gecombineerd worden met andere activiteiten, zoals bijvoorbeeld het vliegeren, boogschieten of beachvolleybal.

 

Locaties:

Strandpaviljoen Como & Co (het start- het eindpunt is bij het strandpaviljoen, hier kan ook eventueel achteraf geborreld of gegeten worden)

Stayokay Noordwijk (het start- en het eindpunt is bij de Stayokay, hier kan ook eventueel achteraf geborreld of gegeten worden. Er zijn douches aanwezig)

Aantal personen: vanaf 10 personen
Prijs: €25,- per persoon (exclusief btw.) Prijs is inclusief materiaal: mountainbike en veiligheidshelm