Team Up Events

Actieve evenementen, vrijgezellenfeesten, familie- en bedrijfsuitjes

Activiteiten op het land

Team Up Events biedt  naast activiteiten op het water uitdagende activiteiten aan op het land. Deze activiteiten vinden plaats op prachtige locaties. Hieronder worden de verschillende locaties toegelicht.

Te beginnen met Stayokay Hostel Noordwijk. Stayokay Hostel Noordwijk grenst direct aan de duinen en het bos. Vanaf het hostel is het ongeveer 20 minuten lopen naar het strand. Op het strand kunnen activiteiten gedaan worden zoals vliegeren, beachvolleybal en zandsculpturen bouwen. Ook in en rond het hostel biedt Team Up Events verschillende mogelijkheden om activiteiten te doen. Te denken aan boogschieten, zeskamp, kompas- en GPS-tochten, mountainbiken, sumoworstelen en Jenga XL. Een combinatie tussen verschillende activiteiten is ook goed mogelijk. Ook leuk om met een groep vrienden, collega’s of als vrijgezellenfeest te ondernemen zijn de workshops zoals brugbouwen met balsahout of massage.

Wij werken ook goed samen met Stayokay Hostel Heemskerk. Stayokay Heemskerk is gevestigd in een 13e-eeuws kasteel met Oranjerie, Slot Assumburg. Bij Stayokay Heemskerk in Slot Assumburg krijg je het gevoel dat je in een sprookje bent beland. De grootse entree, mooie zalen, de slotgracht, alles is even betoverend! In en om dit hostel kunnen we ook de vele activiteiten en workshops aanbieden die ik hierboven heb vermeld. Hoe geweldig is het om de dag af te sluiten met een diner of BBQ in de Ridderzaal.

Ook in en om strandpaviljoen Como & Co aan het Oosterduinse meer, zullen onze activiteiten op het land helemaal tot zijn recht komen.Het Oosterduinse meer, ook wel Comomeer genoemd, is gelegen in Noordwijkerhout, vlak aan de provinciale weg N206, dus makkelijk bereikbaar. Door zijn unieke ligging niet ver van het strand en tussen de prachtige bollenvelden biedt deze locatie vele mogelijkheden om water- en landactiviteiten te combineren. Eigenlijk alle activiteiten die wij aanbieden kunnen hier gedaan worden. Van mountainbiken tot boogschieten.