Team Up Events

Actieve evenementen, vrijgezellenfeesten, familie- en bedrijfsuitjes

Activiteiten op het water

 Activiteiten op het water

Deze activiteiten vinden plaats op verschillende, mooie locaties.

Ten eerste het Oosterduinse meer, ook wel Comomeer genoemd. Het Oosterduinse meer is gelegen in Noordwijkerhout, vlak aan de provinciale weg N206, dus makkelijk bereikbaar. Door zijn unieke ligging niet ver van het strand en tussen de prachtige bollenvelden biedt deze locatie vele mogelijkheden om water- en landactiviteiten te combineren. Daarnaast is de strandtent Como & Co, aan dit meer een heerlijke locatie om je dag helemaal compleet te maken.

Ten tweede de Kaag. Tussen Amsterdam en Leiden ligt het watersportgebied de Kagerplassen. De Kagerplassen kenmerkt zich door de vele eilandjes en meertjes, een geweldige locatie om een dag heerlijk te genieten van de prachtige natuur en recreatie. Aan de voet van de Kaag is restaurant Puck, vanaf hier vaar je makkelijk de Kagerplassen op. En een mooie locatie voor een hapje of een drankje voor of na de activiteit.

Een andere locatie is de wateren in de steden Haarlem of Leiden. Deze steden kennen velen grachten, ideaal om vanaf het water te ontdekken. Vanuit restaurant Zuidam in het hartje van Haarlem of vanuit restaurant Puck aan de Kaag kunt u goed vertrekken om per boot deze steden te bezoeken.

Andere locaties die eventueel ook mogelijk zijn, maar waarvoor een vergunning geregeld zou moeten worden zijn het Haarlemmermeersebos of Spaarnwoude.

Wilt u liever wat luxer het water op en wilt u een sloep huren dan kan de bij Marina Rijnsburg. In samenwerking met hun kunnen we uw dag aankleden met verschillende activiteiten op het water en op het land.